scandix.dk-Bitdefender-300753071-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Bitdefender-300753071-01

Bitdefender Internet Security - 1 PC - 1 ÅR

Version 2018

ScanDix

156

Specialpris Ekskl. moms: 156,00 kr Inkl. moms: 195,00 kr

Pris: 375,00 kr

Bitdefender Internet Security er prisbelønnet internet sikkerhedssoftware der udover en effektiv 2 vejs firewall giver dig funktioner med beskyttelse mod spammails, forældrekontrol der blandt andet kan holde øje med aktiviterer på sociale medier og så er Bitdefender udviklet med fokus på brugervenlighed.
ELLER

Beskrivelse - Bitdefender Internet Security - 1 PC - 1 ÅR

Bitdefender Internet Security er skabt af en teknologi der har gjort den til "Årets produkt". Den automatiske og selv lærende "maskine" der ligger bag hjælper med at bekæmpe et trusler fra internettet uden at påvirke ydeevnen på din PC. Den tager automatisk de bedste beslutninger dig og indstiller sikkerhed derefter. Det kan f.eks. være sikring af dine data, online betalinger og privatliv. Den forhindrer udefrakommende i uautoriseret adgang til dine private oplysninger med en to-vejs firewall og beskytter også dine børn når de er online.
Leveres elektronisk (ESD) til den angivne e-mail oplyst under bestillingen. Der leveres oplysninger til brug for aktivering af licens, download information mv.

Antivirus & Sikkerhed

Se alle produkter fra kategorien Antivirus & Sikkerhed , Se alle Bitdefender, alle produckter fra Bitdefender eller all Bitdefender produkter

Yderligere information

Varenummer 300753071
Produkt gruppe Antivirus & Sikkerhed
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/Creditcard, Paypal, Bank Transfer, B2B Invoice
System Krav

Minimum:

Anbefalet:

  • Microsoft Windows 10
  • Microsoft Windows 8.1
  • Microsoft Windows 8
  • Microsoft Windows 7(SP1)
  • CPU: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) eller tilsvarende
  • Memory (RAM): 2 GB
Platform Windows
Producent Bitdefender
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode 1 ÅR
Produkt type Elektronisk Download, Licens (Abonnement)
Produkt sprog Engelsk
Video demo Nej
Yderligere information bitdefender.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.