Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-SBS-TEEARSETBT700S-31

Flere visninger

  • scandix.dk-SBS-TEEARSETBT700S-01

Auricolari con neck lace, Bluetooth 4.2 con tasto alla risposta e comandi per il volume, colore Argento

ScanDix

248
Ekskl. moms: 248,00 kr Inkl. moms: 310,00 kr
Auricolari con neck lace, Bluetooth 4.2 con tasto alla risposta e comandi per il volume, colore Argento. Denne vare er kompatibel med: Bluetooth 4.2, og den kategoriseres under: Bluetooth Earphones

Beskrivelse - Auricolari con neck lace, Bluetooth 4.2 con tasto alla risposta e comandi per il volume, colore Argento

SBS blev grundlagt i den italienske provins Novara i 1994. I dag er det et internationalt anerkendt firma, der tilbyder unikt tilbehør til smartphones, pc'er og tabletter SBS er indbegrebet af det stilfulde italienske design, der er rettet mod kunder, der kræver det bedste.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Bluetooth & Wireless, alle produckter fra Bluetooth & Wireless eller all Bluetooth & Wireless produkter

Yderligere information

Varenummer TEEARSETBT700S
Producent SBS
Forhandles til Erhverv, Privat, Alle
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.