• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Atlassian

Atlassian

Atlassian producerer software værktøjer som Jira og Trello, der benyttes af teams verden over. Atlassian skaber unikke produkter, praksisser og tilgængeligt arbejde for alle teams.

Høj tilgængelighed og skalerbarhed

Datacenter giver høj tilgængelighed (HA) med aktiv clustering og automatisk host-failover i datacentret. Datacenternoder distribueres til redundans og HA, som beskytter mod den dyre nedetid for enhver virksomhed.

Agile værktøjer til agile teams

Holder dig på sporet, mens du planlægger, udvikler og leverer produkter.

 • Jira Align
  Enterprise Agile planlægning

 • Jira software
  Projekt- og problemsporing

  Confluence
  DokumentsamarbejdeSelvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Mindjet ABBYY Corel BullGuard Bitdefender Enfocus G DATA Microsoft ESET MAGIX TechSmith

Cookie Settings