• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

ANYDESK

ANYDESK

AnyDesk er platformsuafhængig software til fjernstyring af computere og enheder. Anydesk er uden sidestykke det bedste alternativ til TeamViewer. Det er både billigere og nemmere at benytte. Det er på Dansk og så er det uafhængigt af platforme. Det fungerer med Windows, MAC, Android og Ios. 

3 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. Anydesk Performance

  ANYDESK Enterprise (Abonnement)

  AnyDesk Enterprise er den ideelle fjernskrivebordsapplikation til central styring af enheder og hurtig og sikker fjernsupport for virksomheder og organisationer

  Produkt version/Model: 6.x

  Vis detaljer

  ID: ADENT1

  Ekskl. moms: 2.676,00 kr Inkl. moms: 3.345,00 kr

 2. Anydesk Essentials

  ANYDESK Essentials

  ANYDESK Essentials er for enkeltpersoner og små virksomheder med begrænsede behov for fjernstyring af enheder, ANYDESK Essentials giver dig 1 sessionsforbindelse pr. enhed, ad gangen. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 6.x

  Vis detaljer

  ID: ADESS1

  Ekskl. moms: 880,00 kr Inkl. moms: 1.100,00 kr

 3. Anydesk Performance

  ANYDESK Performance

  Til virksomhedsimplementeringer, der kræver ekstern, it-support på tværs af afdelinger med en masse udstyr, hvor hver bruger kan oprette forbindelse for at styre op til 3.000 computere/servere. Hver bruger har licens til 3 aktive enheder, der kan bruges samtidigt.

  Produkt version/Model: 6.x

  Vis detaljer

  ID: ADEPER1

  Ekskl. moms: 1.776,00 kr Inkl. moms: 2.220,00 kr

3 vare(r)

Liste  Tabel Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Mindjet ABBYY Corel BullGuard Bitdefender Enfocus G DATA Microsoft ESET MAGIX TechSmith

Cookie Settings