Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Alpha Gamer-AGLYRA-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Alpha Gamer-AGLYRA-01

Alpha Gamer Lyra

ScanDix

1836
Ekskl. moms: 1.836,00 kr Inkl. moms: 2.295,00 kr
Alpha Gamer LYRA, Polstret sæde og ryglæn i Faux leather og skum - Modellen kan bestilles i Sort, Rød, Blå, Orange og Grøn

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.836,00 kr Inkl. moms: 2.295,00 kr

Beskrivelse - Alpha Gamer Lyra

Når du skal du have en gaming-stol så vælg en god kvalitet. Når du bruger meget tid foren din PC så kan et ergonomisk design, stolens materialer og kvalitenen gøre en stor forskel. ScanDix leverer kun de bedste stole vi kan finde på det Danske marked. Vi har stole fra Alpha Gamer, E-Blue og AKRACING - hvis du i vores udvalg mangler en model som du gerne vil have en skarp pris på så skriv til os og spørg om et tilbud.

Spil & underholdning

Se alle produkter fra kategorien Spil & underholdning , Se alle Gadgets, alle produckter fra Gadgets eller all Gadgets produkter

Yderligere information

Varenummer AGLYRA
Produkt gruppe Spil & underholdning
Forhandles til Privat
System Krav Ikke relevant for dette produkt
Forventet leveringstid (Timer) 48 - 72
Platform Nej
Producent Alpha Gamer
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Multi-sprog
Video demo Nej

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

-->