Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Alpha Gamer-AGGAMMA-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Alpha Gamer-AGGAMMA-01

Alpha Gamer Gamma

ScanDix

1336
Ekskl. moms: 1.336,00 kr Inkl. moms: 1.670,00 kr
Alpha Gamer Gamma, Polstret sæde og ryglæn i Faux leather og skum - Modellen kan bestilles i Sort, Rød, Blå, Orange, Carbon og Grøn

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.336,00 kr Inkl. moms: 1.670,00 kr

Beskrivelse - Alpha Gamer Gamma

Når du skal du have en gaming-stol så vælg en god kvalitet. Når du bruger meget tid foren din PC så kan et ergonomisk design, stolens materialer og kvalitenen gøre en stor forskel. ScanDix leverer kun de bedste stole vi kan finde på det Danske marked. Vi har stole fra Alpha Gamer, E-Blue og AKRACING - hvis du i vores udvalg mangler en model som du gerne vil have en skarp pris på så skriv til os og spørg om et tilbud.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Gaming Stol, alle produckter fra Gaming Stol eller all Gaming Stol produkter

Yderligere information

Varenummer AGGAMMA
Producent Alpha Gamer
Forhandles til Privat
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.