Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-ACDSee-A0JE11901A02D-31

Flere visninger

  • scandix.dk-ACDSee-A0JE11901A02D-01

ACDSee

ScanDix

500
Ekskl. moms: 500,00 DKK Inkl. moms: 625,00 DKK
ACDSee giver fotografer mulighed for at at gennemføre alle de væsentlige elementer i den kreative foto proces og distribution i ét program. Administrationen af din voksende fotosamling har aldrig været så smertefrit. Vis detaljer

Beskrivelse - ACDSee

ACDSee Photo Studio er udviklet over årtier og lever op til kravene i moderne billedbehandling. ACDSee Photo Studio er et pålideligt, effektivitetsdreven asset management-værktøje der sammen med fotoredigering muligheder er perfekt til den praktiske foto entusiast. Med produktivitetsbaserede forbedringer, såsom mobilsynkronisering, strømlinet import, forbedrede faciliteter til nøgleord og kategorisering, og meget mere, tilbyder Photo Studio alle de grundlæggende elementer, du har brug for til din fotografiske arbejdsgang.

 

Billede og foto

Se alle produkter fra kategorien Billede og foto , Se alle ACDSee, alle produckter fra ACDSee eller all ACDSee produkter

Se alle ACDSee produkter her.

Yderligere information

Version Latest
System Krav Nej
Produkt gruppe Billede og foto
Varenummer A0JE11901A02D
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent ACDSee
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Volume License
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk
Forhandles til Erhverv
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
Video demo

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.